GRATIS WEBINAR

"Få maks ut av maleriene"

Jeg skal vise deg hvordan de gamle mesterne brukte fargene og hva denne læren kan gjøre for dine malerier.

Få maleriene til å gløde med bare 5 farger

MELD DEG PÅ HER

GRATIS WEBINAR
Ny dato ikke fastsatt enda!


Du vil også lære:

  • Å komponere et maleri er litt det samme som å komponere musikk. Hva er viktig når du skal lage et maleri?
  • Hvordan komme videre i et maleri du står fast i.
  • Hvordan skape dybde i maleriet med riktig fargebruk.
  • Hva komplementærfargene kan gjøre for maleriet.
  • Hvordan du skaper form med lys og skygge
  • Dette er basiskunnskap du bør kjenne til - enten du maler naturalistisk eller abstrakt
  • Med denne kunnskapen vil du forstå hvordan profesjonelle kunstnere arbeider og du vi opparbeide deg større stolthet når du viser maleriene dine frem, på utstillinger og sosiale medier
  • Still spørsmål til meg og få svar i denne live-sendingen, som kanskje endrer hvordan du ser på egen og andres kunst

Jeg er Siri Årdal - kunstner og kursinstruktør.

Å undervise og formidle det jeg kan om maleri, fargelære og kunst er noe av det aller fineste jeg gjør. Jeg viser mine kursdeltakere hvordan de blir fortrolige med teknikker og det som malere syns er utfordrende. De får basiskunnskapen som gjør at maleri blir gøy fra første stund. Det gir glede, trygghet og selvtillit.

Jeg har utarbeidet fargelæreboka «Lek med farger» som danner basis i mine egne malerier og alle kursprogrammene. Boken er blitt et populært oppslagsverk for mange.

Den aller største gleden med å lære og male er kanskje oppdagelsen av naturen og verden omkring oss. Du lærer å se med et skjerpet blikk. Du opplever konsentrasjon og inspirasjon. Du får tilgang til dine kreative gaver. Det gir sann maleglede!